BHV

2 daagse cursus - 1 dag nascholing
Een Bedrijfshulpverlener (BHV-er) is een werknemer die een beginnende brand kan bestrijden, Eerste Hulp kan verlenen en een ontruiming kan begeleiden. Bedrijfshulpverlening (BHV) is sinds 1994 verplicht voor ieder bedrijf (Arbo-wet). Als u personeel in dienst heeft, bent u verplicht tenminste een persoon aan te wijzen als BHV-er. De BHV-er moet in geval van nood of direct gevaar de hulp kunnen geven die noodzakelijk is om letsel te beperken. Dat geeft niet alleen een veilig gevoel, het kan zelfs levens redden!
Prijzen
  • Prijzen volgen...

Tijden
  • Tijden volgen...


EHBO

3 daagse cursus - 1/2 dag nascholing
Wie is er niet eens van de trap gevallen, kneusde zijn enkel of liep een snee op tijdens een val? Als u een cursus Eerste Hulp heeft gevolgd, weet u of uw medewerker hoe de juiste Eerste Hulp verleent kan worden als er iets gebeurt.
Prijzen
  • Prijzen volgen...

Tijden
  • Tijden volgen...


Reanimatie + AED

1/2 dag - 1/2 dag nascholing
AED (Automatische Externe Defibrillator) is een aanvulling op de basale reanimatie, zoals deze wordt opgestart door de leken hulpverlener. Dit houdt dus in dat tijdens het gebruik van een AED er wel degelijk moet worden gereanimeerd, de AED neemt de basale reanimatie niet over, maar ondersteund de reanimator. Door gebruik van een AED bij een reanimatie verbeteren de kansen op het overleven van een circulatie (hart) stilstand van de patiënt. Wij kunnen u of uw werknemers trainen in het gebruik van een AED, en in dien noodzakelijk het trainen in de reanimatie techniek.
Prijzen
  • Prijzen volgen...

Tijden
  • Tijden volgen...


EHBO bij kinderen

3 daagse cursus - 1/2 dag nascholing
Een ongeluk zit in een klein hoekje: medicijnen die eruit zien als snoepjes of schoonmaakmiddel dat lijkt op limonade. Wanneer uw kind iets gebeurt, moet u snel handelen en de juiste hulp kunnen bieden. Dat leert u in de cursus ‘Eerste hulp bij kinderongevallen’.
Prijzen
  • Prijzen volgen...

Tijden
  • Tijden volgen...